За родители

КонкурсиПредстоящи конкурси

Изяви Срок на провеждане Място на провеждане Организатори
Детски конкурс на тема: "ГЕРБЪТ НА СОФИЯ"

МУЗЕЯТ ЗА ИСТОРИЯ НА СОФИЯ организира детски конкурс на тема: "ГЕРБЪТ НА СОФИЯ". Той е открит за участие от 21 май до 2 септември 2016 г, включително.

Конкурсът е отворен за участие на деца между 7 и 14 години, живеещи в София. Конкурсът за творба се провежда в категория: "Най-добра творба според журито". Основната творческа задача е децата да изобразят герба на София в техника и с материали по свой собствен избор.

Идеята е да се използват и нетрадиционни материали. Те могат да бъдат съчетани с техники, познати вече на децата. Всичко зависи от въображението на детето. Няма ограничения по отношение на размера и материалите, които участниците използват. Предвидени са награди.

Всички творби ще бъдат представени в изложба в Музея за история на София през септември 2016 г. Имената на победителите от конкурса ще бъдат обявени на 14 септември 2016 г. Победителите ще бъдат наградени на официална церемония на 17 септември 2016 г.

ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ на конкурса "ГЕРБЪТ НА СОФИЯ" ще откриете ТУК http://www.sofiahistorymuseum.bg/images/pdf/Coatofarms.pdf


Имената на победителите от конкурса ще бъдат обявени на 14 септември 2016 г. Победителите ще бъдат наградени на официална церемония на 17 септември 2016 г. МУЗЕЯТ ЗА ИСТОРИЯ НА СОФИЯ МУЗЕЯТ ЗА ИСТОРИЯ НА СОФИЯ
V Международен детски фестивал "Магията на куклите"покана »
12-14 август 2016 СОК "Камчия" Съорганизатор е Арт-къща "Куклите"
Конкурс за детска рисунка "Моят дом мечта"

Конкурсът „Моят дом мечта“ цели да възпита усет за красота, уют и топлота. Включете се и използвайте възможността да превърнем заедно една инициатива в традиционен и ежегодно провеждан конкурс!изтегли »
31 март 2016 г. гр. София Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост
Музикален конкурс - спектакъл КИНОТО - МОЯ ЛЮБОВ, МОЯ ПЕСЕН

Конкурсът ще се проведе в рамките на 5-тото издание на фестивала за детско и младежко медийно изкуство "Арлекин" 2016г.
Темата на конкурса е изпълнение и атрактивно представяне на песен от филм или мюзикъл.

В него могат да участват вокални изпълнители от 9 до 20 години от цял свят, разпределени в три категории.

За да участвате в конкурса е необходимо да подготвите и изпратите две песни:
- песен от филм или мюзикъл
- песен по собствен избор, представяща изпълнителя или вокална група, дует, трио, квартет!


РЕГЛАМЕНТ »
срок за изпращане на песните - 30 април 2016 г. Финалният кръг на конкурса ще се проведе на 17 юни 2016г. в гр. Варна. гр. Варна Сдружение «Арлекин» - София, в партньорство с Община Варна
Created by
Всички права запазени 2008г.