За родители

ВОКАЛНА ГРУПА "СЛАДКИ ПУКАНКИ"

Приема деца от 4 до 12 годишна възраст

ДЕТСКАТА ВОКАЛНА ГРУПА „СЛАДКИ ПУКАНКИ” е един от най-изявените състави в Националния дворец на децата. Началото е през 1996 година. Създаден е от г-жа Ирина Добрева и г-н Росалин Наков. В годините групата ръководят г-жа Зоя Видас, г-н Александър Кочков и др. От началото на 2013 г. ръководител на ДВГ "Сладки пуканки" е г-жа Светлана Струнджева, музикален педагог с богат опит в работата с деца. От 2019 година с групата работи и композиторът Емил Струнджев.

РЕПЕРТОАРЪТ
Химнът на групата е дело на композитора Хайгашод Агасян. Специално за вокална група „Сладки пуканки” песни пише Емил Струнджев. През юни 2017 година групата и нейните солисти реализираха записите на новия албум на композитора „Гледай ти” по стихове на Драгомир Шопов. Групата изпълнява и песни на своята ръководителка Светлана Струнджева. Тя е автор на музиката на няколко музикални постановки, които успешно реализира в последните три години.

КОНЦЕРТИТЕ,  НАГРАДИТЕ...
Съставът участва в многобройни прояви с национално и международно значение, осъществява множество самостоятелни концерти и участия по покана на НДД, благотворителни организации, БЧК, Столична община, община Възраждане и др.. Чест гост е в предавания на БНТ, БТВ, Нова телевизия, Канал 3, БНР и др. Носител е на много награди от национални и международни конкурси. Солистите на групата са едни от най-малките и най-ярки солови изпълнители в България.
 
График на заниманията »
Created by
Всички права запазени 2014 г.
@session_start(); $sessin_id='QNGHYhC7INKPIxGjEFCz'; require('config.incl.php'); require_once(ROOT.'admin/gen_mod_rewrite.php'); $stpl = new smarty_connect($root_dir,$UserDir); $stpl -> assign('root',$clDir); $hash=@array_keys($_GET); $decodeURL=decode($hash[0],$sessin_id); $real_GET=$_GET; $_GET=GetURL($hash[0],$sessin_id); require('assign.php'); if (!empty($_GET['ul']))require('code/'.$_GET['ul'].'.php'); else require('code/'.$url_menu[0].'.php'); ?>