За родители

Проекти и програми

„75 години хор „Бодра смяна” – люлка на детското хорово пеене”


 Проектът е посветен на юбилея на хор „Бодра смяна”. С помощта на съвременните технологии се цели да бъде съхранена и популяризирана богатата история и творческите постижения на световноизвестния детски хор. Предвижда се дигитализиране на документалния фото, аудио и видео архив на хор „Бодра смяна”; подготвяне на интерактивно представяне на 75-годишната историята на хора; фотодокументална изложба с най-ярките моменти от седемте десетилетия на „Бодра смяна”, която да бъде представена в общинската Галерия на открито в Градската градина, а след това превърната в постоянна експозиция в концертна зала „Бончо Бочев“. Планиран е и тържествен концерт с участието на настоящи и бивши хористи от "Бодра смяна".

ПРОЕКТ НА НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА “ПЪТУВАЩА ИЗЛОЖБА “ВЪЛШЕБНИЯТ СВЯТ НА АНГЕЛ КАРАЛИЙЧЕВ” – 2015 г.
изтегли ...

ПРОГРАМА ЗА ТВОРЧЕСКИ ВАКАНЦИИ "Хайде да творим заедно" - проект


 2013 г.

проект ...

ПРОЕКТ „Златна ябълка” за 110-годишнината от рождението на Ангел Каралийчев”


СТОЛИЧНА ПРОГРАМА „КУЛТУРА” - 2012


 Куклен театър „Зорница” към Националния дворец на децата възроди и популяризира творчеството на българския приказник Ангел Каралийчев, по повод 110 години от рождението му, със сценична адаптация на приказната му повест „Тримата братя и златната ябълка”.

 Партньор по проекта:

Медиен партньор - Първата българска детска интернет телевизия „Аз мога, аз знам”

Created by
Всички права запазени 2014 г.
@session_start(); $sessin_id='QNGHYhC7INKPIxGjEFCz'; require('config.incl.php'); require_once(ROOT.'admin/gen_mod_rewrite.php'); $stpl = new smarty_connect($root_dir,$UserDir); $stpl -> assign('root',$clDir); $hash=@array_keys($_GET); $decodeURL=decode($hash[0],$sessin_id); $real_GET=$_GET; $_GET=GetURL($hash[0],$sessin_id); require('assign.php'); if (!empty($_GET['ul']))require('code/'.$_GET['ul'].'.php'); else require('code/'.$url_menu[0].'.php'); ?>