За родители

Актуално

Записване в над 60 педагогически форми

26.06.2020г.


Уважаеми родители,
В Националния дворец на децата /НДД/ е открита кампания за записването на деца и ученици за новата учебна 2020/2021 година! Предлагаме над 60 форми за занимания по интереси в свободното време - за деца на възраст от 3 години до 19 годишни младежи, в направления „Изкуство”, „Спорт”, „Наука и технологии”!
Заявление за записване можете да подадете в информационния център /стая 201/ на Националния дворец на децата или да изтеглите бланката от уеб сайта ни /меню „Условия за записване”/ - http://www.npc-bg.org/, да я попълните и изпратите на e-mail: npc.bg@abv.bg.
Каним ви на 27-ми септември /неделя/, от 10.30 до 14.30 часа, на тържествено откриване на новата учебна година и ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ на Националния дворец на децата!
Начало на учебните занимания – 1 октомври 2020!

За допълнителна информация може да се обърнете към организаторите в НДД на следните телефони: 02/929 13 61 и 02/929 21 23.

МЕРКИ ЗА РАБОТА НА НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА (НДД) ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2020-2021 ГОДИНА В УСЛОВИЯТА НА COVID-19

21.09.2020г.


изтегли »

БАНКОВА СМЕТКА НА НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА

29.05.2020г.


За заплащане на таксите за обучение в Националния дворец на децата, по банков път, е необходимо е да използвате бюджетно платежно нареждане.

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА/BGN/:
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG66 UNCR 9660 3110 0353 17
“УНИКРЕДИТ БУЛБАНК”- кл. Батенберг
НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА

В основание за плащане посочете трите имена на детето, негов № на кода от членската карта, ЕГН, име на организационната педагогическа форма, която посещава с № на нейния код и за кой месец е плащането.

В прикачения файл ще видите пример за попълване на платежното нареждане и образец на попълнена членска карта, с код на детето над името му, и код на педагогическата форма, която посещава /в примера за дете от Танцов ансамбъл "Бъдниче"/. изтегли »

4–ти октомври – Световен ден за защита на животните

03.10.2020г.


Национален конкурс „Аз и моите приятели – животните“

Международните организации за защита на природата и животните алармират: За последните 50 години са изчезнали 68% от животинските видове. В някои региони на планетата този процент достига 89%!!! Децата никога няма да видят жив орангутан, бенгалски тигър, носорог. Земята ни, тази прекрасна земя, нашият дом умира! И за това сме виновни ние - изсичат се горите, убиват се диви животни заради кожите им, замърсяват се реките, консумира се, разхищава се, трупат се ненужни вещи. След нас ще оставим пустиня с купчини пластмаса. Това ще бъде наследството на децата ни, нашето най-голямо богатство, нашето бъдеше. От нас зависи да съхраним това, което ни е останало и да научим децата да го опазят!
Националният дворец на децата е ангажиран с каузата за защита на животните и опазването на природата. Тук имаме за задача освен да обучаваме децата в различни области на изкуството, техниката и науката, да ги информираме и възпитаваме в алармиращите актуални проблеми.
Заедно с фондация ,,Четири лапи“ организирахме провеждането на Националния конкурс за деца ,,Аз и моите приятели – животните“, резултатите от който публикуваме на днешния СВЕТОВЕН ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ!
Благодарим на всички деца, които ни изпратиха прекрасните си творби, запечатали тяхната любов и уважение към животните, красотата и детската искреност!


Честито на отличените в конкурса деца и колективи!

Молим отличените участници да изпратят на ел.адрес: ndd_priateli@abv.bg - имена, адрес и телефон за уточняване получаването на наградата.

Благодарим за партньорството на Фондация „4 лапи”, САМ БС ЕООД, сп. „Черно и бяло”, Фондация „Изкуството и детето”!

РЕЗУЛТАТИ изтегли »

СВОБОДНА РАБОТНА ПОЗИЦИЯ В НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА

01.10.2020г.


Националният дворец на децата обявява свободно работно място за хигиенист на половин щатна бройка. Документи ще се приемат до 17.00 часа на 13.10.2020 год., в стая 419.
Необходимо е кандидатите да представят заявление за допускане до интервю, мотивационно писмо, CV, копие от диплома.
Телефон за контакт и допълнителна информация: 02 920 23 17, вътрешен 419.
Created by
Всички права запазени 2014 г.