За родители

ИзкуствоНАЦИОНАЛЕН КАЛЕНДАР ЗА ИЗВЪНУЧИЛИЩНИ ДЕЙНОСТИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ЗА 2013/2014 УЧЕБНА ГОДИНА, утвърден със Заповед № РД 09-975/13-08-2013 г.

Изяви Срок на провеждане Място на провеждане Организатори
Международен конкурс за компютърна рисунка "Зелен свят около нас"

Конкурсът е посветен на Световния Ден на водата - 22 март

регламент »
програма-график »
декларация за участие »
10.03.2014 г. гр. Видин СОУ "Любен Каравелов" - гр. Видин,
РИО-гр. Видин
Международен детски фестивал „Млади таланти”

ЦЕЛИ:
• Осъществяване на културен обмен, създаване на условия за установяване на контакти и сътрудничество между децата от различните школи и клубове от страната и чужбина, приобщаване към културните ценности на другите стилове и жанрове в танцовото и музикално изкуство.;
• Издирване и популяризиране на млади таланти от страната и чужбина, предоставяне на възможности за творческа изява, взаимодействие и обмяна на опит между танцовите и музикални колективи;
• Запознаване с новите тенденции и направления в танцовото и музикално изкуство, обогатяване и разнообразяване репертоара на колективите и разширяване на концертния им живот.

За допълнителна информация: тел.+3592929 28 95


РЕГЛАМЕНТ И ЗАЯВКИ »
Terms of participation »
08 - 12 април 2014 г. София МОН, НДД
Международен конкурс "Аз обичам Черно море"статут »
статут/ русский яз. »
октомври-ноември 2013 г. гр. Несебър МОН, НДД, Общински детски комплекс и Община Несебър
Международен ученически конкурс "Заедно в ХХІ век" за рисунки, песни, стихове, есета, реферати и медийни презентацииусловия за участие »
април 2014 г. гр. София МОН, НДД, Посолство на Руската федерация в Република България, фондация "Устойчиво развитие за България", СБУ, ЦСБАС, ФПНР и ОНД, ССПР "Ал. Невски", НДР, федерация "Съюз на съотечествениците", МКДЦ "Дом на Москва в София", РКИЦ, СОК "Камчия" ЕАД, ГАУ "МЦДСОО", МОО "СОДО"

За институциите

Created by
Всички права запазени 2008г.