За родители

Актуално

Студио за модерен балет "Цветни мечти" - гр. Бьозел, Германия-2017

06.10.2017г.


С голямата награда от Международен фестивал на изкуствата се върнаха нашите момичета от Студио за модерен балет "Цветни мечти" в гр. Бьозел, Германия. Титлата е втора по ред, след като с нея се окичиха и през 2015 г. С много талант, красота и грация възпитаничките на Снежана и Борислава Бечеви заслужено спечелиха първото място на престижния международен форум при сериозна конкуренция от на 30 държави.

ПРАЗНИЧЕН СТАРТ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В НДД

06.10.2017г.


С водосвет, празничен концерт, много детски усмивки и любов беше открита новата учебна година в НДД. Ден на отворените врати даде възможност на малки, големи и още-по големи да надникнат в залите и кабинетите на най-голямата детска институция за извънучилищна подготовка в страната. Това бе денят, в който много деца станаха част от Националния дворец на децата.
И ако все още проявявате интерес, в НДД деца се приемат през цялата учебна година... Заповядайте...За празника си получихиме много поздравителни адреси /ВИЖ ЛИНК/ изтегли »

СВЕТОВНИ ТИТЛИ ЗА НАШИТЕ КОРАБОМОДЕЛИСТИ...

06.10.2017г.


С четири титли и два сребърни медала се завърнаха корабомоделистите ни от Световния шампионат по корабомоделен спорт - Надканиджа, Унгария - август`2017.
Като част от националния отбор на България, те за пореден път защитиха и доказаха изключителната школа на НДД. При сериозната конкуренция между 17 държави момчетата на Коля Панайтов бяха безапелационни.

ПРОБЛЕМ СЪС САЙТА НА НДД

04.10.2017г.


Уважаеми посетители на страницата на Национален дворец на децата, поради технически причини част от информацията от последните месеци е недостъпна. Надяваме се скоро проблемът да бъде отстранен. Извинете ни за причиненото неудобство.
Информация можете да получите на телефони 02 920 23 17; 02 929 2895; 02 929 2123

"Орфеева дарба" - заслужен приз за ДВГ "Сладки пукнаки" и за Светлана Струнджева

20.03.2017г.


ДВГ "Сладки пуканки-мъничета" си завоюваха първа награда от 13-тото издание на Национален детско-юношески конкурс за музикално изкуство "Орфеева дарба". Конкурсът се организира от Сдружение "Орфеева дарба", които имат богат опит в организиране и провеждане на много национални и международни форуми, конкурси, фестивали
Тази година сдружението присъди традиционната си специална статуетка на съюза на българските музикални и танцови дейци на ръководителя на ДВГ "Сладки пуканки" при НДД, на г-жа Светлана Струнджева.
Created by
Всички права запазени 2014 г.