За родители

Актуално

ГЛЕДАЙТЕ ТАНЦОВ СПЕКТАКЪЛ "ШЕВИЦАТА" ПО БНТ

18.12.2015г.


В КОЛЕДНАТА УТРИН - 25 ДЕКЕМВРИ 2015 ГОДИНА, ОТ 8.25 ЧАСА ПО БНТ ЩЕ БЪДЕ ИЗЛЪЧЕН ЗАПИС НА ТАНЦОВИЯ СПЕКТАКЪЛ „ШЕВИЦАТА” от представянето му в Зала 1 на НДК на 4.12.15 г., по повод 65 годишнината на Националния дворец на децата!
Насладете му се!

ПОЗДРАВИТЕЛНИ АДРЕСИ И МНОГО ПОЖЕЛАНИЯ...

29.09.2015г.


Националният дворец на децата отвори врати за 65-ти път. Празничен ден беше първият от новата учебна година, изпълнен с много музика, танци, детски усмивки и десетки пожелания. Директорът на НДД Татяна Досева поздрави децата, родителите, гостите и отправи пожелания за успешна и ползотворна нова учебна година. Получихме поздравителни адреси от държавни и обществени институции: От Вицепрезидента - г-жа Маргарита Попова, от Министър-председателя г-н Бойко Борисов, от г-н Ивайло Калфин - Вицепремиер и министър на труда и социалната политика, от г-жа Ваня Кастрева - зам.- министър на образованието и науката, от д-р Петър Москов - министър на здравеопазването; от г-жа Румяна Коларова - секретар по образование, наука и гражданско общество на Президента на Република България. ПОЗДРАВИТЕЛНИ АДРЕСИ /ВИЖ/БЛАГОДАРИМ ВИ! изтегли »

Театрално студио "Звездни мигове" ви кани на юбилейно представление...

16.11.2015г.


Театрално студио "Звездни мигове" има удоволствието да Ви покани на своя 10-годишен юбилей, на който ще представи един нетрадиционен и не съвсем "детски" прочит на любимите ви приказки.

Може да заповядате на 21 ноември 2015г. в театралната зала на Националния дворец на децата от 18.30 ч.

"Бърканица от приказки" - едно забавно, смешно, изпълнено с много приключения представление, в което всеки може да разпознае себе си...
Младите актьори от театралното студио при НДД ще изнесат юбилейното си представление на 21.11. от 18.30 ч . защото 10 години са малко, но и много.., когато изкуството се прави с любов.
Вход-СВОБОДЕН.

Режисьор-постановчик: Павлина Тарр
Участват: Янко Теохаров, Виторио Йорданов, Райа Байрактарова, Нана Ицкова, Стефан Пъневски, Бетина Маркова, Дафи Ангелова, Христина Сандева, Сандра Донкова, Симона Стойчева,Ани Димитрова , Елина Фиркова, Елица Маринова, Християн Александров, Боряна Костадинова, Таня Дочева, Калина Стойкова, Севил Решад, Гергана Петкова.

Награди от конкурса "Аз обичам Черно море" за талантливи художнички от школа "Мода и дизайн"

12.11.2015г.


За четвърти път децата от школа "Мода и дизайн" с ръководител Милена Владкова, отразиха летните си спомени в красиви и пъстри морски рисунки и участваха в Международния конкурс "Аз обичам Черно море". Той се провежда в ОДК Несебър, част е от програмата на община Несебър за отбелязване на 31 октомври – Международния ден на Черно море. Журито е отредило две трети места на нашите момичета - Теди и Габи!

Награди от конкурса:
Габриела Николова - III място
Теодора Борисова - III място
Александра Панталеева - Грамота за участие
Катрин Теофилова - Грамота за участие

Студио за поп пеене с престижни отличия

11.11.2015г.


През месец октомври в София се проведе Международния фестивал на изкуствата „Кръстопът на музите”. Журито, под председателството на големия български изпълнител Етиен Леви беше изключително затруднено при определяне на Лауреатите. Нивото беше много високо и затова за нас е голяма чест да сме сред наградените.
Младите певци от Студио за поп пеене завоюваха две Втори/едната при неприсъдена Първа/ и една Трета награди. Децата получиха и Покана за участие в Международния младежки конкурс „RIGA SIMPHONY” в Рига, Латвия и запазиха чудесни спомени от преживяното през двата конкурсни дни.
Created by
Всички права запазени 2014 г.