За родители

Актуално

Звездно лято за ДВГ "Сладки пуканки"

06.10.2017г.


Слънце море, много приятели и три първи награди от Международния конкурс "Notes on the sand". Наградите са на Виктория Асенова, Андреа Борисова и Никол Стефанова.
Виктория получи и голямата награда на музикалния директор на фестивала - Румяна Иванова.
През август,2017 Никол Стефанова получи и първа награда от Международния конкурс "Речни ноти" в гр. Тутракан.
По същото време, в гр. Сейя, Португалия се проведе и Международния конкурс "Ficse", откъдето Виктория се върна с второто място, а Андреа - със специалната награда.
Наградите на възпитаниците на Светлана Струнджева съвсем не са случайни...те са плод на много талант, труд, постоянство и много любов към музиката...

Студиото за поп пеене с поредна висока награда

06.10.2017г.


От 16 до 18 Септември в Зала 11 на Националния дворец на културата в София се проведе Международния конкурс за вокално майсторство Sofia Grand Prix. По традиция в него участват носители на престижни награди от наши и международни конкурси и фестивали. Участваха представители на Армения,
Бразилия, Босна и Херцеговина, Венецуела, Италия, Молдова, Македония, Русия, Румъния, Сърбия и България, които се състезаваха в четири възрастови групи. Студио за поп и джаз пеене беше представено от 16 - годишната Теодора Лилова и 14 - годишната Мария Мерджанова, носители на наши и международни отличия. Журито на конкурса, под председателството на италианския композитор Франческо Коласанто единодушно присъди Първа награда в Четвърта възрастова група на Теодора Лилова, която изпълни блестящо песните "Катерино, моме" и "Listen". Мария Мерджанова заслужено спечели Трета награда в своята възрастова група, категория Българска песен, с песните И аз съм тук и Love on the Brain. Освен наградите - Дипломи със Златен и Бронзов медал, Теодора и Мария ще запомнят Sofia Grand Prix с чудесната атмосфера, срещите с приятели и пожеланията за нови вълнуващи срещи

Голям успех за водачите на кучета при НДД

06.10.2017г.


Огромен успех на възпитаниците на Клуб "Млад водач на куче" към Националния дворец на децата ! На проведената в Киев европейско първенство Euro Dog Show 2017 с конкуренцията на участници от над 25 държави три от нашите момичета - Нора Антова, Еми Христова и Елина Стоева бяха на финала и достойно представиха България и нашия клуб !

Студио за модерен балет "Цветни мечти" - гр. Бьозел, Германия-2017

06.10.2017г.


С голямата награда от Международен фестивал на изкуствата се върнаха нашите момичета от Студио за модерен балет "Цветни мечти" в гр. Бьозел, Германия. Титлата е втора по ред, след като с нея се окичиха и през 2015 г. С много талант, красота и грация възпитаничките на Снежана и Борислава Бечеви заслужено спечелиха първото място на престижния международен форум при сериозна конкуренция от на 30 държави.

ПРАЗНИЧЕН СТАРТ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В НДД

06.10.2017г.


С водосвет, празничен концерт, много детски усмивки и любов беше открита новата учебна година в НДД. Ден на отворените врати даде възможност на малки, големи и още-по големи да надникнат в залите и кабинетите на най-голямата детска институция за извънучилищна подготовка в страната. Това бе денят, в който много деца станаха част от Националния дворец на децата.
И ако все още проявявате интерес, в НДД деца се приемат през цялата учебна година... Заповядайте...За празника си получихиме много поздравителни адреси /ВИЖ ЛИНК/ изтегли »
Created by
Всички права запазени 2014 г.