За родители

Актуално

ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА ИЗВЪНУЧИЛИЩНИТЕ ПЕДАГОГИЧЕСКИ УЧРЕЖДЕНИЯ /ИПУ/!!!

19.01.2015г.


Уважаеми колеги, уведомяваме ви, че има промяна в началния час на откриване на Националното съвещание на Директорите на Извънучилищните педагогически учреждения /ИПУ/.
Откриването на съвещанието ще бъде от 14.00 ч. на 22.01.2015 г. в Театрална зала на Националния дворец на децата.

Ръководителят на Школата за атракционни изкуства при НДД с Награда Икар 2015

13.01.2015г.


Номинации за Национални Награди Икар 2015
Съюз на артистите в България

Награда за ЦИРКОВО ИЗКУСТВО, излъчена от Гилдията на цирковите артисти за Бойчо Костадинов - за приноса му към развитието на цирково атракционното изкуство, дългогодишна педагогическа дейност и детския цирков спектакъл „Магнифия“.

http://www.uba.bg/internal_bg.php?sec=2

ЧЕСТИТА НОВА 2015 ГОДИНА

05.01.2015г.


Честита Нова Година от Националния дворец на децата. Нека тя донесе на всички ни много здраве, много щастие, много звездни мигове, покорени върхове и нестихващи аплодисменти.
...а с новата година идва и новият късмет.
Да си го пожелаем от сърце.

ЗАМ.-МИНИСТЪР КАСТРЕВА НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ КОНКУРСИ НА НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА

12.12.2014г.


Заместник-министърът на образованието и науката Ваня Кастрева награди победителите в конкурси, организирани от Националния дворец на децата (НДД) на тържествена церемония в МОН.
Церемонията беше обособена в две части: първата награди победителите в националния конкурс по гражданско образование „Хората – еднакви и различни“, а втората отличи най-добрите в националния детски конкурс „От Коледа до Васильовден“. И двата конкурса са традиционни, част от Националния календар за извънучилищни дейности на МОН и се провеждат всяка година в навечерието на коледните и новогодишните празници.
Участници в конкурса са стотици млади творци от цяла България.
Всички присъстващи бяха поздравени и от директора на Националния дворец на децата г-жа Досева, която изказа специални благодарности към министерството за категоричната подкрепа към НДД и към децата.
В тържеството взеха участие: Детска вокална група „Сладки пуканки“, Детски фолклорен ансамбъл „Изворче“, а също така бяха четени творби на някои от победителите.
Изложба на рисунки и експонати по приложно изкуство украсяват IV и V етаж на МОН.
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=958

ЙОАННА КИРИЛОВА ОТ СТУДИО ЗА ПОП ПЕЕНЕ С НАГРАДИ ОТ XII МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС „СРЕБЪРНА ЯНТРА” – ВЕЛИКО ТЪРНОВО И XII МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА „УТРИННА ЗВЕЗДА” – БАНСКО

02.12.2014г.


Йоанна Кирилова е само на осем години, но вече е носител на няколко престижни награди от наши и международни конкурси и фестивали. Последните две завоевания на талантливата малка певица са от участията й през изминалата есен. На XII Международен конкурс за млади поп изпълнители „Сребърна Янтра” – Велико Търново Йоанна завоюва Специалната награда на EURO STARS FESTIVAL – Малта, която й осигурява участие на финалите на престижния конкурс през пролетта на 2015 година. Само месец по-късно талантът й бе оценен с Втора награда, при неприсъдена Първа, на XIII Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда” – Банско.

За институциите

Created by
Всички права запазени 2014 г.