За родители

Предстоящи събития

"Бяла коледна магия"- коледен концерт на Националния дворец на децата

09.12.2018г.


09.12.2018г. от 11.30ч. в Зала 11/кино "Люмиер Лидл" - Национален дворец на културата

Ден на християнското семейство - благотворителен концерт и изложба-базар

21.11.2018г.


ДАРЕНИТЕ ОТ ВАС СРЕДСТВА ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ В ТЕАТРАЛНА ЗАЛА ЗА СЦЕНИЧНА ИЗЯВА НА ТАЛАНТЛИВИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ НА НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА!

АФИШ

изтегли »

Посланията на есенния лист - Ден на пешеходната безопасност "Да запазим децата на пътя"

08.11.2018г.


По традиция вече седма година с настъпването на есенно-зимния сезон Националният дворец на децата (НДД) обявява национална кампания „Посланията на есенния лист”. Целта на кампанията е да се фокусира вниманието на децата, учениците, водачите на моторни превозни средства (МПС) и на всички участници в движението върху необходимостта от засилване на вниманието и бдителността в есенно-зимните условия. На 8 ноември 2018 г. от 11.00 часа в Националния дворец на децата ще бъде даден поредния старт на националната кампания „Посланията на есенния лист” с детски празник, включващ образователни игри и викторини по безопасност на движението, по време на който възпитаниците на НДД ще връчат своите послания за спазване на правилата за движение по пътищата, прикрепени към есенен лист, на водачите на МПС.

ДНИ НА НЕФОРМАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ 4 - 6 ноември 2018

19.10.2018г.


ПОКАНА
НИЕ, над 20 образователни и културни организации, институции и общности, се обеднихме в неформална партньорски мрежа, за да инициираме провеждането на първите

ДНИ НА НЕФОРМАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ,

които ще се състоят в периода 4 - 6 ноември 2018 г. в Националния музей "Земята и хората".

Нашата покана е към всички малки, големи и още по-големи деца и възрастни, които като нас вярват, че ученето през целия живот е наш свободен избор и шанс да останем свързани с духа на уникалното, безкрайно динамично и предизвикателно време, което е наша съдба и шанс да сме вечно търсещи, предприемчиви, отворени, творящи, разбиращи, развиващи и подкрепящи. Затова всеки от трите дни, в които разнообразието от предизвикателства, забавления, изненади и полезни поучения ще са без предел, има своята специална публика и послание:

4/11/2018 Семеен ден "Да учим и се забавляваме заедно малки и големи" - за децата, учениците и техните родители и близки.

5/11/2018 Педагогически ден "И това го знаем, и така го можем" - за учители, обучители, треньори, ментори, коучинг специалисти, които искат да разширят опита си за работа с подходи, методи и модели на неформално учене и образование за всички възрасти.

6/11/2018 Младежки ден "Младите, кариерата и ученето през целия живот" - за учещите и неучещи, работещи и неработещи млади хора

Заповядайте, за да участвате в събитието като:
Посетители от всички възрасти, които ценят и търсят нови възможности за интересно и полезно учене и обучение извън задължителните програми;
Специалисти - учители, обучители, треньори, ментори и образователни консултанти, които непрекъснато търсят нови професионални контакти и квалификационни шансове;
Рекламодатели, за които учещите деца, младежи и възрастни са важни целеви групи.

При интерес за допълнителна информация посетете:
Дни на неформалното образование
https://www.facebook.com/events/316125002528194/?active_tab=discussion
Телефон за контакт: 0887 07 01 12

Събитието е част от програмата на международната конференция „Неформалното образование пред предизвикателствата на 21-ви век”, посветена на 130-та годишнина на Софийския университет "Свети Климент Охридски" и 10-тата годишнина на специалност „Неформално образование”. Организатор - Център за изследвания и иновации в неформалното образование /ЦИИНО/.

ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ В НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА

28.08.2018г.


На 30 септември 2018 г. /неделя/, от 10.30 до 14.00 часа, Националният дворец на децата, с тържествена церемония и богата концертна програма, открива новата учебна година и по традиция кани малките столичани и техните родители да се запознаят с дейностите в уникалната детска институция, да се срещнат с преподавателите и да разгледат залите и кабинетите, в които се провеждат занимания за деца и ученици от 3 до 19-годишна възраст в над 60 форми за свободното време на децата, в направления „Наука и технологии”, „Спорт”, „Изкуство”. Школа „Любознайко” предлага полудневни занимания за деца от 3 до 6 години, Обучително-игровият център „Знам и мога” – за ученици от I до VI клас.
ОЧАКВАМЕ ВИ!

РЕКЛАМНА ЛИСТОВКА изтегли »
Created by
Всички права запазени 2014 г.